Hantering av personuppgifter

Kontaktformulär

När du använder formuläret på hemsidan så sparas din information temporärt i en databas hos vår hemsideleverantör ALPA AB på en server hos Digital Ocean och även hos Mandrill (The Rocket Science Group LLC) som är vår tjänst för att skicka e-postmeddelanden. Informationen sparas tills dess att mottagaren har tagit emot meddelandet eller som mest i 3 månader. Detta för att kunna garantera att ditt meddelande når mottagaren.

När mottagaren hos oss tagit emot ditt meddelande så lagrar vi bara information så länge det krävs för att uppfylla behovet. Du kan när som helst be oss att ta bort dig från våra system. Kontakta oss isåfall via e-post.

Cookies och Google Analytics

Vi använder cookies och Google Analytics på hemsidan men sparar ingen personlig data om dig. När vi sparar information om ditt besök så anonymiserar vi din IP-adress innan informationen skickas till Google Analytics.

Kontakta oss

Telefonnummer

Kalmar
0480-321 90


Oskarshamn
0491-147 00

Besöksadresser

Fölehagsvägen 10
392 39 Kalmar

Hamngatan 17
572 30 Oskarshamn

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri analys och förslag på hur du kan spara  upp till 80% av din nuvarande uppvärmningskostnad. Vi utför service och underhåll på alla förekommande värmepumpar på marknaden.

epost:  varme.kylteknik@telia.com

 

Offertförfrågan

Är du intresserad av att köpa en värmepump. Klicka på knappen nedan för att visa formuläret.

Offertförfrågan